Fii isteț - joacă sah!

Despre noi

Suntem antrenori certificați  atât pe plan național cât și internațional, cu îndelungată experiență în predarea sahului atât în cadrul loturilor naționale și al centrelor de excelența cât și în after-school-uri, școli și grădinițe din Bucuresti.

Credem în calitățile înalt educative ale sahului, și am creat acest site cu scopul de a sprijini promovarea și dezvoltarea  sahului în rândul copiilor, atât în Bucuresti cât și în țară.

Suntem dedicați asigurării unei instrucții de cea mai buna calitate. Chiar și copiii foarte mici pot beneficia de o programă de lecții de sah create special pentru nevoile lor.

Elevii noștri deprind în mod natural prin intermediul sahului atât abilitați cognitive înalte cât și abilitați sociale. Ei învață sa-i respecte pe ceilalți jucători, leagă prietenii, învață să se descurce în situații de stres, să accepte înfrângerea cu demnitate și să se bucure cu decenta de victorii. Prin sah copii sunt stimulați să gândească logic, să respecte regulile învățate și să-și asume greșelile făcute. Traseele pieselor pe tabla de sah sunt pură geometrie, iar micii șahiști aplică principii geometrice înainte să afle ce înseamna acest cuvânt. Încercând să anticipeze mutările adversarului ei își dezvoltă capacitatea de a înțelege consecințele propriilor acțiuni și de a gândi înainte de a acționa. Și toate acestea prin joc, pe care îl practică cu bucurie, nu printr-un exercițiu plicticos impus de alții.

Suntem implicați în mai multe proiecte de promovare a sahului, printre care cel mai însemnat este proiectul "SAH PENTRU TOȚI", care oferă lecții de sah live gratuite pentru toți iubitorii acestui sport.