Fii isteț - joacă sah!

Mihaela Sandu


Antrenoare de sah certificata CNFPA cu o experiență de peste 6 ani în predarea lecțiilor de sah în grup și  individuale.

Sunt absolventă a Școlii Naționale de Antrenori și predau sah de peste 6 ani în mai multe școli și After-School-uri din Bucuresti (Școala Cambridge, After-School Cei Trei Muschetari, Club Ingenius, Club Boreal, Școala Germana DSBU, etc.).

In calitate de antrenoare de sah, am obținut locul I la fete sub 8 ani la Campionatul de sah al Uniunii Europene de la Mureck 2011, cu eleva Adela Sarbu.


 Joc sah de la 10 ani și am fost atrasă irezistibil de acest joc încă de la început. Prin joc și studiu intensiv am obținut în 4 ani prima medalie la un campionat național de junioare și de asemenea o prețioasă medalie de argint la Campionatele Europene de Sah de Junioare (sub 14 ani).

 Sunt Mare Maestră Internațională și fac parte din Echipa Olimpică Feminină de sah a României, cu care am obținut locul 5 în 2012 la Olimpiada de Sah de la Istanbul.

 Câștigătoare a medaliilor de argint și de bronz la Campionatul Național Feminin de Sah 2013 (bronz), 2014 (argint), 2016 (argint).

 Campioană a României cu echipa CSS Medicina Timișoara în 2014.